23948sdkhjf

Ny millionordre skaber stabilitet hos Øsløs Maskinfabrik

Øsløs Maskinfabrik i Thy er netop blevet totalleverandør af lifte til den hollandske koncern CFS, der producerer maskiner til fødevareindustrien. Ordren lyder på leverance af lifte til 5 mio. kr. årligt.
Ro på bagsmækken, økonomisk stabilitet og arbejde til to nye medarbejdere. Sådan lyder kommentaren fra direktør Ole Kiilsgaard fra Øsløs Maskinfabrik i Thy, efter han netop har indgået en samarbejdsaftale i millionklassen med den hollandske koncern CFS’s produktionsenhed i Danmark, CFS Slagelse A/S.

Aftalen betyder, at Øsløs Maskinfabrik nu skal levere samlede lifte med en kapacitet på 300 kilo hver anden dag og én lift på en kapacitet på 1.000 kilo om måneden til CFS. Liftene benyttes i fødevareindustrien, som koncernen CFS leverer maskiner og udstyr til over hele verden. Samarbejdet mellem Øsløs Maskinfabrik og CFS er dog ikke helt nyt. I en årrække har Øsløs Maskinfabrik leveret dele til de selv samme lifte, som de nu skal levere færdigsamlet.

- Vi har forhandlet med CFS i knap to år for at få lavet denne samarbejdsaftale, der indebærer, at vi nu udover at levere dele til liftene også skal samle dem. Og det betyder, at vi nu skal ansætte to nye medarbejdere. For denne opgave alene kræves fire-fem mand fast på produktionen, siger direktør Ole Kiilsgaard fra Øsløs Maskinfabrik, der er en ordreproducerende virksomhed med speciale i produktion af emner i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Indkøbschef hos CFS Slagelse A/S, René Søegaard, forklarer, at han har valgt Øsløs Maskinfabrik som totalleverandør til liftene, fordi han kender Øsløs Maskinfabrik som en fleksibel og pålidelig underleverandør.

- Øsløs Maskinfabrik har en fleksibel og en sund forretningsstrategi, der gør dem egnet som samarbejdspartner for os. Virksomheden har tilmed en hurtig reaktionstid udover konkurrencedygtige priser. Og så ved vi, at de lever op til vores kvalitetskrav fra vores tidligere samarbejde, siger René Søegaard.

CFS er en hollandsk koncern med amerikanske ejere, produktionsenheder i seks lande i Europa og kunder i 40 lande.

Lige nu er Øsløs Maskinfabrik i gang med at omstille produktionen til det nye samarbejde og er allerede gået i gang med produktionen af de små lifte. Ved årsskiftet bliver de store lifte sat i produktion.

- Denne aftale har givet os ro på bagsmækken, så vi nu kan planlægge mere målrettet. Aftalen sikrer os økonomisk, så vi også kan tænke på vores øvrige forretningsområder. Vi har oplevet det seneste år som lidt op og ned ad bakke, men med denne aftale har vi nu fået ro på bundlinjen, forklarer Ole Kiilsgaard.

Øsløs Maskinfabrik har i dag 10 ansatte.

Kilde: Øsløs Maskinfabrik - http://www.oslos.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094