23948sdkhjf

Ordrebogen vokser hos F.J. Industries

Det lysner atter for den fynske koncern, der har været ramt hårdt af finanskrisen. I 2010 forventer man at hente en del af den tabte omsætning.
For F.J. Industries har finanskrisen betydet et fald i omsætningen på ca. 40 % og afskedigelse af 45 medarbejdere, men nu går det atter den rigtige vej. CEO Søren Weis Sørensen melder om stigende aktivitet blandt koncernens kunder, og han forventer, at det i 2010 vil lykkes at hente ca. en tredjedel af det tabte salg. Det skriver Børsen.

- Vi ser lige nu en klar fremgang i ordrebøgerne, og vi hører om opstart af flere større projekter, der ellers var sat i bero som følge af krisen, og som vi mener at have en god chance for at deltage i, udtaler Søren Weis Sørensen til Børsen.

Det er blandt andet bilindustrien, der atter er begyndt at røre på sig, og også den øvrige industri er ifølge Søren Weis Sørensen begyndt at følge efter. Det påvirker først og fremmest F.J. Industries’ produktion i Kina, men også i Danmark forventes det snart at blive nødvendigt med ekstra arbejdskraft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063