23948sdkhjf

Svenskere investerer i fynsk produktionsplanlægger

Novotek AB, førende svensk leverandør af IT-løsninger til produktion, investerer i Odense Production Information - OPI A/S, som har udviklet programmet ROB-EX Gantt til produktions-planlægning.
ROB-EX Gantt er udviklet på Fyn, og svenske Novotek investerer nu i den danske software til produktionsplanlægning fra OPI A/S.

ROB-EX Gantt anvendes i alle typer produktions-virksomheder og anvendes i flere hundrede virksomheder med 1 til 50 brugere på systemet.

Løsningen er integreret med de fleste ERP systemer og giver bedre produktivitet gennem overblik og effektiv dynamisk planlægning af produktionen.

OPI's produkt udmærker sig ved at være udviklet i tæt samarbejde med mange brugere og er både enkelt at arbejde med og tilfredsstiller samtidig den krævende planlægger.

Novotek investerer for at styrke sin position yderligere og OPI opnår via NOVOTEK bedre adgang til det internationale marked. Novotek og OPI har samarbejdet i 2 år og blandt andet integreret ROB-EX Gantt og Novoteks produkter til produktionsstyring.

Novotek køber 51% af aktierne og de øvrige 49% ejes af de ledende medarbejdere i OPI som også stiftede selskabet i 1999 som et spin-off fra Odense Staalskibsværft A/S.

Novotek AB med hovedkontor i Malmø er børsnoteret i Stockholm og har i alt 17 kontorer med i alt 140 ansatte fordelt på 6 lande.

OPI ændrer navn til Novotek Planning Systems A/S og har i øjeblikket 6 ansatte i Odense.

Kilde: Odense Production Information A/S http://www.opi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079