23948sdkhjf

Ribe Jernindustri sigter efter nul arbejdsulykker

Ribe-virksomheden er blevet indstillet til ArbejdsmiljøPrisen 2009 for sin indsats for at mindske antallet af arbejdsulykker.
Hos Ribe Jernindustri har man arbejdet aktivt for at fjerne fx lugt- og støjgener og for generelt at højne sikkerheden på fabrikken i Ribe. Det sker for at mindske antallet af arbejdsulykker, og det fokus har nu givet den sønderjyske virksomhed en nominering i Arbejdsmiljørådets årlige prisuddeling. Ribe Jernindustri er blevet nomineret i kategorien ”arbejdsulykker”. Det skriver Ugeavisen Ribe.

- Vi er meget stolte over at være blevet indstillet til prisen, men vi har også gjort en meget stor indsats for at minimere risikoen for arbejdsulykker. Vi har analyseret alt, hvad der indebærer en risiko, og fra at vi tidligere havde en stigning i antallet af arbejdsulykker, har vi halveret antallet på tre år. Vi vil gerne ned på nul ulykker, og jeg føler virkelig, at vi gør, hvad vi kan, udtaler Ole Dam Petersen fra Ribe Jernindustri til Ugeavisen Ribe.

Ribe Jernindustri skal kæmpe med to andre virksomheder om prisen; Søndergaard Nedrivning ApS og Lantmännen Danpo A/S. Udover kategorien ”arbejdsulykker” uddeles der også priser i kategorierne ”støj”, ”muskel- og skeletbesvær” og ”psykisk arbejdsmiljø”. Priserne uddeles onsdag den 25. november.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078