23948sdkhjf

Det sker: Husmesse hos DanRob

Robotleverandøren indvier nye og større lokaler med en kombineret reception og husmesse.
Torsdag den 26. november og fredag den 27. november fra kl. 9.00-15.00 åbner DanRob dørene til de nye lokaler i Middelfart. Samtidig markerer man, at man har udvidet forretningsområdet med service og salg af ESAB skæremaskiner.

På udstillingen præsenteres en række ”live” demonstrationer af svejserobotter, malerobot, håndteringsrobotter og fyldeanlæg samt automatiseret skæring. Der vil ligeledes være gæsteudstillere fra virksomhedens samarbejdspartnere.

Følgende anlæg demonstreres på husudstillingen:
Kompakt robotcelle med to robotter: Robotterne er udført med ABB’s nye sikkerhedssystem SafeMove, som gør det muligt at arbejde helt uden eller kun med dele af cellen afskærmet. Fire ”usynlige” sikkerhedszoner viser, hvordan robotterne henholdsvis sænker hastigheden eller til sidst stopper.

ABB maleanlæg med robot og højrotationsklokke: IRB 580 malerobot med den nyeste IRC 5P styresystem med integreret procesudstyr og højrotationsklokke. Systemet, der fremvises, er med fuldt synkroniseret conveyor-bane.

To stk. automatiske fyldelinjer for spande: Hver af fyldelinjerne består af en robotcelle med spande depalletering, fyldedel med receptstyret indvejning, robot for montering af låg, ipresning af låg, orientering af spande, samt automatisk robotpalletering af færdige spande. Fyldelinierne håndterer forskellige produkter med høj kapacitet og med automatisk omstilling i robotceller. Der er således et minimum af omstillingstid ved produktionsskift.

ESAB Suprarex skæremaskine: Suprarexen er en særdeles kraftig portal-skæremaskine, der kan udstyres med mange forskellige skæreprocesser. Maskinen udmærker sig ved at være meget robust bygget og udstyret med kraftige acservomotorer, der giver en utrolig præcision, hastighed og dynamik.

Læs mere på DanRobs hjemmeside .

Kilde: DanRob - http://www.danrob.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109