23948sdkhjf

Rustek styrker organisationen!

Rustek har netop ansat Jess Libergreen som produktionsleder. Der er tale om en helt ny funktion og dermed en styrkelse af organisationen.
Rustek styrker organisationen ved at ansætte en ny profil som produktionsleder.

- Det er lykkedes os at overtale Jess Libergreen til at varetage den samlede ledelse af produktionen - og det samarbejde ser vi meget frem til, udtaler Direktør Rene Ramsdahl.

Jess Libergreen kommer fra en stilling som produktionsleder i en større midtjysk virksomhed, hvor han har varetaget ledelsen af op til 140 mand. Jess må derfor siges at være stærkt rustet til de nye opgaver.

Med denne satsning har Rustek sat fokus på sikring af endnu mere lønsom drift i produktionen og dermed en skærpelse konkurrencekraften. ”Det er dog ikke kun effektivitet vi fokuserer på - kvalitetssikring og leveringssikkerhed - er lige så vigtige områder for os” siger Rene Ramsdahl.

Rustek er underleverandør til en række af de større spillere på markedet. Rustek har igennem årene fokuseret på højteknologisk laserskæring og bukning kombineret med 3D programmering og konstruering.

- Vi søger samarbejde med kunderne i stedet for ”bare” køb og sælg forhold. Det er min oplevelse, at denne form for samarbejde skaber væsentlig bedre resultater for parterne, idet der sker en konstant forbedring af produkterne og økonomien, udtaler Rene Ramsdahl.

Kilde: Rustek http://www.rustek.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094