23948sdkhjf

Robot-teknologisk virksomhed opnår flot kåring

Firmaet Robotool i Vejen er netop blevet kåret til højeste kreditværdighed.
Årets AAA virksomheder er nu kåret. Virksomheden Soliditet kårer hvert år danske virksomheder ud fra en helt række kriterier for at bedømme deres kreditværdighed.

AAA ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, så man kan virkelig være stolt, hvis ens virksomhed er blevet kåret.

I år er der 8.165 virksomheder, som modtager værdigheden svarende til, at 3,8 % af de regnskabspligtige selskaber er kommet igennem nåleøjet i år. Udtrækket i 2009 er foretaget den 25. oktober.

Mere end 2.400 beslutningsregler ligger til grund for bedømmelsen. Friske opdateringer indhentes fra Erhvervs- & Selskabsstyrelsen, CVR-registreret m.m. Dette kombineres med fakta om virksomhedens alder, ejere, ledelse, nuværende økonomi, økonomisk historik, nøgletal for branchen og mange andre fakta. Alt sammenstilles og analyseres.

Højeste kreditværdighed betyder, at virksomheden har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

- Det er jo altid rart at få anerkendelse og måske endnu mere i disse tider, hvor finanskrisen stadig har stor indflydelse på virksomheders investeringslyst, og hvor soliditet netop spiller en stor rolle, udtaler direktør Leif Thomsen Robotool.

Kilde: Robotool - http://www.robotool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094