23948sdkhjf

Det sker: Svejsemesse hos Migatronic Automation

Mød Migatronic Automation på hjemmebane i Aabybro, hvor de sammen med moderselskabet Migatronic viser den nyeste svejse- og automationsteknologi
Fredag 27. november 2009 slår Migatronic Automation A/S, Knøsgårdvej 112 i Aabybro dørene op for en svejsemesse, hvor der bydes på masser af inspiration til svejse- og procesoptimering for fremtiden.

Her kan man blandt andet opleve IGC Intelligent Gas Control sammen med den nyeste generation af svejsemaskiner fra Migatronic, brandvarme eksempler på automatiseret produktion til miljøvenlige energiformer, robotter og fixturer i komplet setup til bilindustrien og meget, meget mere.

Samtidig vil der være lejlighed til at sige farvel til Aage Munk Jacobsen, der igennem de seneste 11 år har stået i spidsen for Migatronic Automation - og goddag til Kim H. Kallestrup, der overtager svejsestafetten som ny direktør. Den officielle reception finder sted fra kl. 13.00.

Begge dage vil der være en række eksperter til stede, som står klar til at svare på spørgsmål og rådgive om svejse- og procesoptimering.

Kilde: Migatronic Automation - http://www.migatronic-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094