23948sdkhjf

Ekstra hjælp til Lindø

Regionsrådet i Region Syddanmark vil skaffe ekstra 5 mio. kr., som kan samle de ideer op, som de normale støtteordninger ikke har fat i.
Der kan være penge på vej til at hjælpe de ansatte på Lindø, som i løbet af de næste to år mister jobbet, når værftet lukker.

Regionsrådet vil arbejde på at få oprettet en pulje, hvor midlerne kan frigøres meget hurtigt, når der kommer en god ansøgning.

Vækstforum vil blive bedt om at hastebehandle en ansøgning, hvor der afsættes en pulje på 5 mio. kr. af Region Syddanmarks erhvervsudviklingsmidler.

- Værftsarbejderne står i en meget alvorlig situation, og med den særlige pulje, vi er ved at få på plads, håber vi at kunne samle en række ideer op, som ikke falder ind under de øvrige støtteordninger, siger Carl Holst, der er formand for Vækstforum og for regionsrådet.

Puljen med de 5 mio. kr., der skal løbe frem til maj 2010, skal bruges til en ekstraordinær indsats i grænseområdet mellem beskæftigelse og erhvervsudvikling for at sikre, at ingen falder igennem systemet, og at gode ideer kan blive afprøvet og fremmet.

Kilde: Region Syddanmark - http://www.regionsyddanmark.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125