23948sdkhjf

Det lysner hos Unimerco

Ordrepilen peger atter opad, og administrerende direktør Kenneth Iversen tror på, at Sunds-virksomheden snart kan producere på fuld kraft igen.
2009 bliver ikke noget mindeværdigt år for Unimerco. Administrerende direktør Kenneth Iversen forventer, at omsætningen ender på 490 mio. kr., hvilket svarer til en tilbagegang på næsten 40 % i forhold til rekordåret 2008. Det har betydet en række besparelser og afskedigelser hos Sunds-virksomheden. Til gengæld tør Kenneth Iversen nu atter kigge fremad, og han kan konstatere en spirende optimisme hos virksomhedens kunder. Det skriver Børsen.

- Vi ser for øjeblikket en bedring i form af flere forespørgsler og forlydender om projekter, som bliver sat i gang. Lægger man dertil den klare forbedring, vi ser i ordresituationen for øjeblikket, så får det os til at tro på en ganske pæn fremgang i 2010, udtaler Kenneth Iversen til Børsen.

For eksempel har Unimerco hentet en ordre på 300.000 euro hos en tysk bilfabrikant, men denne kan blive udvidet betragteligt, hvis kunden selv får en ordre på levering af motorer til Kina.

I 2010 forventer Unimerco en vækst på 16 % i forhold til bundniveauet i 2008. Dermed er der et stykke op til 2008-omsætningen, og den forventer Kenneth Iversen først at nå igen i 2012 eller 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094