23948sdkhjf

Fiberline Composites flytter til Middelfart

Fiberline Composites flytter snart ind i en ny fabrik i Middelfart. Flytningen kommer til at koste virksomheden dyrt, og produktionen vil falde, men det har den overskudsgivende forretning nok råd til.
Fiberlince Composites, der i dag har offentlig adresse i Nørre Bjert ved Kolding, flytter snart adressen til Middelfart. Det oplyser Fyens Stiftstidende i dag.

Virksomheden har allerede flyttet maskiner til den nye fabrik i Middelfart, hvor de fortsat skal lave Kompositter i et særligt kunststof.

Et plastkomposit kan erstatte de traditionelle konstruktionsmaterialer som træ, beton og jern, og har den fordel, at det er lettere, det rådner, smuldrer eller ruster ikke og er heller ikke magnetisk. Vedligeholdelsen er derfor minimal.

I december flyttes administrationen, og hermed vil hele virksomheden være samlet på den nye adresse Bogensevej, der ligger tæt ved motorvejen i Middelfart.

Flytningen koster Fiberline Composites dyrt, og produktionen vil falde. Ledelsen forventer at se flytningens økonomiske følger i det næste regnskab, der, udover flytningens omkostninger, ellers ventes at ligge på samme resultat som i 2005/06.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157