23948sdkhjf

Flere strenge at spille på

Kolding Ilt & Gas er mere end bare luft. Siden 1980 har virksomheden udviklet sig til et serviceorgan, der spiller på flere strenge. Det betyder, at de i dag er blandt landets førende leverandører af gas og svejseudstyr - også reparationer af udstyret klares i eget hus.
Kolding Ilt & Gas har udvidet sine aktiviteter og består i dag af mere end bare luft. Et slogan virksomheden både slår på og lever op til.

Kolding Ilt & Gas startede som leverandør af industri- og propangas, men har bredt kompetencefeltet ud – og det har styrket virksomheden på flere fronter.

Samtidig er serviceniveauet højnet, og det betyder, at Kolding Ilt & Gas kan fungere som totalleverandør inden for både svejseudstyr og gas - til stor tilfredshed for virksomhedens kunder.

Reparationer betaler sig
Salg og reparationer af svejseudstyr er blevet væsentlige aktiviteter i virksomheden, og serviceværkstedet har derfor fået meget at se til.

Eksempel på renovering af gasværktøj.- Reparationer af gasværktøj er blevet en lønsom forretning for vores kunder. Reparation af eksempelvis en skærebrænder koster kun det halve af prisen på en ny, så det kan normalt altid betale sig at få udstyret repareret, siger ejerleder Jesper Noesgaard, der oplever, at det er de færreste, der er klar over dette faktum.

Svejsetilsatsmaterialer i fokus
I den kommende tid sætter Kolding Ilt & Gas ekstra fokus på tilsatsmaterialer, herunder specielt rørtråd, som de selv importerer.

- Vi mener, vi har fundet et produkt, der matcher kravene til pris og kvalitet på dette område, og vores nye leverandør er blandt de absolut største i verden. Især er de meget kendte inden for offshore- og værftsindustrien, siger Jesper Noesgaard.

Sikkerheden skal være i top
Kolding Ilt & Gas forhandler svejseudstyr af højeste kvalitet og går heller ikke på kompromis med sikkerheden. Miljøkrav matches og sikkerheden skal være helt i top. Derfor forhandles et bredt sortiment af hjelme, fodtøj, handsker og friskluftudstyr, der altid følger reglerne og standarderne inden for de forskellige områder.

Læs mere om Kolding Ilt & Gas på virksomhedens hjemmeside www.kig-as.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08