23948sdkhjf

To firmaer går sammen om automation og processtyring

HNC Group og CS Electric forener deres viden og kapacitet og fusionerer for at stå endnu stærkere i den teknologiske udvikling.
Fusionen sker for at imødekomme det stigende behov om at kunne levere komplekse og intelligente automationsløsninger baseret på mekaniske og elektriske systemer, samt efterfølgende service af produktionsanlæggene.

CS Electric udfører i dag service på maskin- og procesanlæg samt automationsløsninger med udgangspunkt i elektriske og mekaniske drives. HNC Groups styrke er inden for procesudstyr, pneumatik og mekaniske transmissionsløsninger.

De to virksomheder vil efter fusionen i endnu højere grad kunne tilbyde totalløsninger, hvor de påtager sig det totale ansvar for automationsprojekter, mekaniske som elektriske, samt den efterfølgende service og vedligehold af anlæggene. Fusionen vil samtidig betyde, at CS Electric vil kunne øge fokus på den maritime sektor, hvortil der er udviklet specielle elektriske systemer med stort internationalt potentiale.

De to virksomheder fortsætter under de respektive navne, men indgår som 100 % ejede datterselskaber under HNC Holding A/S, hvor ejerkredsen efter fusionen udvides med de nuværende ejere af CS Electric.

- Søren Mathiesen og jeg har gennem de mange drøftelser oplevet, at vores kemi passer sammen, og at vi har samme mål og vision med virksomheden. Derfor vil vi nu også kunne agere som en stærk og attraktiv sparringspartner og totalleverandør på markedet, ikke mindst i kraft af størrelsen, hvor vi nu råder over en samlet medarbejderstab på 50 mand. Vi tilbyder producerende virksomheder alt fra enkelte komponenter til den totale løsning inden for optimal effektivisering af produktionsapparatet, ligesom vi også gerne indgår i det rådgivende og projekterende arbejde, siger Kim Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078