23948sdkhjf

Det sker: Kjærgaard klar til at indvie nyt domicil

Mandag, den 7. december åbner Kjærgaard A/S dørene til et åbenthus-arrangement for beslutningstagere i dansk byggeri og industri.
Arrangementet danner rammen for indvielsen af Kjærgaards nye domicil, der rummer den nyeste energibesparende teknologi inden for bygningsautomation. Den officielle indvielse foretages af miljøminister, Troels Lund Poulsen, der trækker paralleller til Klimatopmødet i København.

Kjærgaard har så småt indtaget det nye domicil på Helge Nielsens Allé ved E45 i Løsning. Byggeriet er opført med tanke for miljø, mennesker og økonomi. Det har således været magtpåliggende for Kjærgaard at indtænke energibesparelser i alle aspekter af det nyligt overståede domicilbyggeri. Kjærgaard, der er specialist i dataopsamling og overvågning i industrien, har brugt netop disse erfaringer til at udvikle sin egen kerne i bygningsautomationsløsningen, der omfatter 100 % styring af alle bygningsinstallationer. I huset ses fx adgangskontrol med fingeraftryk og meget mere. På en workshop den 7. december lægger Kjærgaard kortene på bordet og præsenterer investeringen i energibesparende teknologi i forhold til det reelle udbytte.

Bygningsautomation baseret på IP-teknologi
På dagens workshop præsenterer Solar sit BlueEnergy-koncept om energieffektive løsninger. Konceptet har til hensigt at guide installatører og bygherrer, når det handler om at vælge de mest energieffektive produkter og løsninger.

Miljømæssige bekymringer og politisk fokus på CO2-udslippet er ikke den eneste drivkraft for denne udvikling. Det handler også om økonomi og det faktum, at energipriserne stiger, og effektive produkter og løsninger bruger mindre energi. På workshoppen fortæller Solar mere om besparelsespotentialet bag Blue Energy-konceptet på baggrund af praktiske modeller for integration af bygningsinstallationer ved hjælp af IP-teknologi.

Produktionsoptimering – den vigtigste konkurrenceparameter
En af Kjærgaards absolutte spidskompetencer er produktionsoptimering gennem intelligente automationsløsninger. Ingen kan være i tvivl om, at produktionsoptimering er den allervigtigste konkurrenceparameter for dansk industri. Derfor sætter Kjærgaard ekstra fokus på dette område ved at lade to store, danske industrivirksomheder – nemlig Carlsberg og metalemballagekoncernen Glud & Marstrand A/S fortælle om, hvordan de er lykkedes med at hæve overliggeren for optimering af produktionen.

På workshoppen fortæller produktionschef, Klaus Toft fra Carlsberg om, hvordan det kan lade sig gøre at producere Kildevæld på en mindre fabrik i Nordjylland med en bemanding på bare fire personer. Christian Ørum, Senior Vice President hos Glud & Marstrand taler over skismaet om bevarelse af produktion i Danmark. I sit indlæg kommer Christian Ørum ind på nogle af de faktorer, der har indflydelse på optimering af konkurrenceevnen.

Hvad skal industrien leve af i fremtiden?
Vigtigheden af optimering understøttes af Johan Peter Paludan, direktør ved Instituttet for Fremtidsforskning. Johan Peter Paludan rejser i et foredrag spørgsmålet om, hvad vi skal leve af i fremtiden og tager os med igennem nogle fremtidsbetragtninger om, hvordan vi i industrien bevarer og forbedrer vores konkurrenceevne.

Udstilling om produktionsoptimering og målbare energibesparelser
Rammen om dagens arrangement er Kjærgaards nye produktionshal, hvor 16 udvalgte udstillere præsenterer trends inden for dagens to hovedtemaer: produktionsoptimering og målbare energibesparelser. Udstillervirksomhederne står klar til at besvare spørgsmål og demonstrerer gerne nye produkter og løsninger om dagens temaer.

Arrangementet er åbent for alle, der har lyst til at tage festligt del i indvielsen, se udstillingen eller overvære en eller flere af dagens lærerige workshops. Find mere information på Kjærgaards hjemmeside http://www.kia.dk .

Kilde: Kjærgaard - http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078