23948sdkhjf

Varo Specialmaskiner overtager Danfoss-afdeling

Danfoss har indgået aftale om at overdrage fremstillingen af produktionsudstyr og værktøj til ventilproduktion til Varo Specialmaskiner A/S. 10 medarbejdere flytter med over til Varo.
Pr. 1. november har Danfoss overdraget sin værkstedsafdeling i Viby til Varo Specialmaskiner A/S. Det sker som et led i Danfoss’ fortsatte fokus på at gøre fremstilling af ventiler til kerneforretningen i Viby. Aftalen med Varo betyder, at i alt syv produktionsmedarbejdere og tre funktionærer overgår til Varo. Virksomheden, der er specialist i udvikling og fremstilling af montageudstyr, er i forvejen leverandør til Danfoss. Den skal også i fremtiden producere og servicere udstyr for fabrikken i Viby, mens en mindre del af de daglige vedligeholdelsesopgaver forbliver i fabrikkens eget regi.

Thomas Hohwü, Vice President for Supply Chain, er tilfreds med aftalen:

- Vi sikrer 10 jobs, som vi måske ellers måtte nedlægge. Varo er specialiserede i netop fremstilling af produktionsudstyr, og de har størrelsen og kundegrundlaget til at investere og udvikle området bedre end os. Det er en fordel for alle, og det gør os mere konkurrencedygtige.

Som en del af aftalen fortsætter Varo aktiviteterne i samme lokaler i Danfoss’ fabrik i Viby i op til to år, men virksomheden vil hen ad vejen også kunne begynde at tage ordrer ind fra andre end Danfoss.

Overdragelsen til Varo er et led i Danfoss’ produktionsstrategi for ventiler, der går ud på primært at fokusere på høj-automatiseret masseproduktion i Viby og samtidig flytte den mere manuelle produktion i små styktal til Kina. Formålet er at sikre den fortsatte konkurrencedygtighed, og samtidig skal produktionen i Kina være med til at bane vejen for Danfoss på det kinesiske marked, som bliver stadig vigtigere.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095