23948sdkhjf

Air-Tech opruster med ny direktør

Air-Tech ApS - specialist i teknologi til overfladebehandling – har pr. 1. september 2009 ansat Claus Andersen som ny administrerende direktør.
Claus Andersen er uddannet økonom (cand.oecon.) og har en baggrund som rådgiver fra den globale teknologikoncern Capgemini samt CfL Center for Ledelse, hvor han har arbejdet med ledelses- og virksomhedsudvikling i både Danmark og udlandet – blandt andet med opbygning af strategiske partnerskaber. Pieter Mouritsen, Air-Tech’s ejer og bestyrelsesformand, udtaler:

- Vi har gennem de seneste to år gennemgået en fantastisk udvikling, hvor vi virkelig er lykkes med at sætte Air-Tech på landkortet i branchen, men vi er ikke tilfredse med det: Vi vil mere – vi vil forny branchen. Jeg er fuldt og fast overbevist om, at Claus Andersen med sin brede erfaring fra andre industrier er den ideelle person til at lede Air-Tech videre op ad vækstkurven.

Pieter Mouritsen vil også i fremtiden være en del af Air-Tech, hvor han vil koncentrere sig om kundepleje og salg.

Claus Andersen har bidraget til udarbejdelsen af Air-Tech’s nuværende strategi og er derfor bekendt med, hvad han går ind til. Den nye direktør fortæller om planerne for den første periode:

- Der er ingen tvivl om, at der står udvikling på plakaten. Jeg har en masse konkrete idéer om, hvilke tiltag, der skal til – dem vil jeg som noget af det første drøfte med de dygtige medarbejdere, så vi sammen kan definere vejen frem. Dog er der ingen tvivl om, at vi skal holde fast i Air-Tech’s strategiske retning, som kendetegnes ved: At skabe merværdi for kunder ved at være mere end en produktleverandør, partnerskaber med kunder og leverandører samt fokus på kvalitet og professionalisme. Der er nok at tage fat på, og nu gælder det bare om at klø på.

Kilde: Air-Tech - http://www.airtech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078