23948sdkhjf

Dybvad Staal Industri på Kina-offensiv

Dybvad Staal Industri, der laver pladefrysere til fiskeindustrien samt kød- og fjerkræindustrien, tager nu kampen op med sine kinesiske konkurrenter på deres hjemmebane.
Den danske fiskeindustri inden for forarbejdning af fødevarer gennemfører sit første fremstød i landet, og her er den nordjyske virksomhed med.

Dybvad Staal Industri oplever konkurrence fra kineserne i Europa, men nu er blandt andet direktør Peter Christensen taget østpå for at vise sine produkter frem på det kinesiske marked. Det sker i disse dage på en af verdens største fiske- og fødevaremesser i Qingdau i Kina. Fremstødet er arrangeret af Dansk Eksportforening.

- Det kinesiske marked er kæmpestort. Vi vil gerne ind på det marked. Nu tager vi ud og deltager i messen og håber på at finde en samarbejdspartner, som kan sælge vores produkter. Vi skal have fat i en samarbejdspartner, som er et køle-frysefirma med et godt netværk, siger Peter Christensen om fremstødet.

- Vi sælger mange pladefrysere til nedfrysning af blokke bestående af fisk, kød, juice og mange andre produkter inden for fødevareområdet. Vi satser på kvalitet. På den lange bane er kvalitet bedre og billigere end dårligere produkter fra de asiatiske konkurrenter. Nu er vi taget med Eksportforeningen til Kina på det første fremstød inden for vores branche. Det her er en begyndelse, der nok skal udvikle sig, siger han afsluttende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078