23948sdkhjf

Lønne vil være endnu større

Lønne Scandinavia er ledende inden for elektromotorer og transmissioner i Norden og ambitionen er at blive endnu større. Etablering af et nyt centrallager i Helsingborg er første skridt på vejen.
Lønne Scandinavia er nu bedre rustet end nogensinde til at yde sine kunder den bedste service. Koncernen har netop taget et helt nybygget centrallager i Helsingborg i brug, og det betyder langt bedre kapacitet og mere effektiv logistik.

- Det nye centrallager har stor betydning for hele koncernen med den udvikling vi er inde i for øjeblikket. For os i Danmark øger dette vores muligheder både i forhold til lagerkapacitet og salg, siger Keld Johannesen, der er salgschef i Danmark.

Førende i Norden
Lønnes Maskinforretning blev etableret i Bergen tilbage i 1949, og der er sket meget siden dengang. Igennem årene har virksomheden satset stort på modifikationer af elektromotorer og transmissioner, og det har båret frugt. I dag er Lønne Scandinavia ledende leverandør inden for sit område i Norden.

Terje Lønne (66) har ledet selskabet de sidste 38 år, og han har nu givet stafetten videre. Han fortsætter dog stadig som bestyrelsesformand og vil arbejde med forretningsudvikling. Det er Ketil Konglevoll (36), der skal føre Lønne Scandinavia mod nye og udfordrende mål.

Det nye centrallager i Helsingborg.Den seneste milepæl i Lønnes historie er det nye centrallager i Helsingborg, hvilket er en fuldbyrdelse af processen med at bevæge sig ud over Norges grænser. En proces, der blev igangsat i 1990’erne, og som nu bekræfter Lønnes stærke position i dag.

Vil være endnu større
Lønne Scandinavia har taget skridtet fra en bergensk virskomhed med Norge som marked til en nordisk koncern. Men det stopper ikke her. Ambitionerne er at blive endnu større, og her udgør det nye centrallager i Helsingborg en vigtig brik.

De nye lagerbygninger har et areal på 5.000 kvadratmeter, og personalet er her oppe på 40 mand. De vil på en gennemsnitsdag kunne modtage og sende ca. 40 tons gods, og denne mængde ryger enten direkte ud til kunden eller distribueres til lagre og værksteder i andre lande.

- Lønne Scandinavia går en stor fremtid i møde, og vort nye centrallager gør hverdagen enklere for os alle. Salgsmæssigt ligger vi tre gange over vores nærmeste konkurrent på transmissionsprodukter i Skandinavien. I årene som kommer vil vi blive endnu større, afslutter Keld Johannesen.

Lønne Scandinavia beskæftiger i alt 116 medarbejdere fordelt i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I 2005 var driftsindtægterne 340 mio. kr. og resultatet 17 mio. kr.

Læs mere om Lønne Scandinavia på koncernens hjemmeside www.lonne.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109