23948sdkhjf

God dansk start på tysk underleverandørmesse

De besøgende viste stor interesse for FMB Zuliefermesse Maschinenbau. Den danske fællesstand havde også en travl førstedag.
Ikke kun antallet af udstillere er steget fra 372 til 403, også antallet af besøgende steg allerede på førstedagen med 25 % i forhold til sidste år på den tyske underleverandørmesse FMB Zuliefermesse Maschinenbau. Det profiterede blandt andet de otte danske virksomheder (Midtsjællands Maskinfabrik, Phasion Group, JJ Group, HLM Industri, Prodan, SystemTeknik og Hydraflex) af på fællesstanden, der er arrangeret af Center for Underleverandører og Denmark Business Consulting.

Messen er målrettet mod maskinindustrien i Nordrhein-Westfalen, der efter Baden-Württemberg er hjemsted for de fleste virksomheder indenfor metal- og maskinindustrien. Maskinindustrien består her af ca. 1.600 firmaer med over 200.000 medarbejdere. I 2008 havde branchen en omsætning på ca. 48 mia. euro. I indeværende år er omsætningen faldet med ca. 50 %, men siden juli måned har man ifølge den tyske brancheorganisation VDMA set ”lys for enden af tunnelen”.

Dette er endnu en grund til at vise flaget og præsentere sig overfor Danmarks vigtigste handelspartner inden for maskinindustrien – 17 % af den danske eksport går til Tyskland efterfulgt af Sverige med knap 10 %.

Kilde: Denmark Business Consulting - http://www.denmarkconsulting.de

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079