23948sdkhjf

DS Gruppen godt rustet til dårlige tider

Efter et stort overskud i seneste regnskabsår spår direktøren hos den nordjyske stål- og betonkoncern hårde tider fremadrettet.
Endnu er det endelige regnskab for DS Gruppen ikke afleveret, men direktør Svend Møller Hansen afslører, at 2008/2009 endte med et solidt driftsoverskud på 140 mio. kr. og en omsætning på 1,5 mia. kr. Og med en egenkapital på mere end 400 mio. kr. er den nordjyske koncern godt rustet til hårdere tider. Det skriver Erhvervsbladet.

- Sidste år lukrerede vi på vores gode ordrebeholdning. Nu har verden ændret sig. Vi byder på de ting, der er, men vi kommer ikke til at tjene på det. Vi satser i stedet på at holde et højt aktivitetsniveau målt i ton, så vi kan beskæftige vores ansatte og fastholde vore kompetencer. Men som jeg ser det, går der mindst halvandet år endnu, før det bliver bedre, og det bliver nok aldrig lige så godt som før, forklarer Svend Møller Hansen til Erhvervsbladet.

Til gengæld er han ikke afvisende overfor at sætte noget af den 400 mio. kr. store egenkapital i spil for at styrke virksomheden. For nylig opkøbte man de fleste af aktiverne i konkursramte A-L Stål , og Svend Møller Hansen vil ikke afvise yderligere opkøb. Han understreger dog, at der i givet fald vil blive tale om virksomheder, der kan styrke DS Gruppen, og de kompetencer koncernen har.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188