23948sdkhjf

Kimas investerer i ny laserskærer

Kolding-virksomheden er ved at indkøre en ny og meget kraftig laserskærer, der kan klare større opgaver.
En ny, topmoderne laserskærer er i øjeblikket ved at blive kørt ind hos Kolding-firmaet Kimas A/S. En laserskærer, der hurtigt og præcist kan skære gennem metaller med en tykkelse op til 30 mm.

- Den er både kraftigere og hurtigere end vore øvrige maskiner, fortæller direktøren for Kimas om laserskæreren, der giver mulighed for avancerede konstruktioner og finish i høj kvalitet.

Det er en laser af mærket Trulaser model 5040, som det 25 år gamle smedefirma har investeret i og fået installeret i fabrikslokalerne i Kolding. I forvejen kører andre maskiner af samme fabrikat i virksomheden, så Leo Nielsen ser frem til for alvor at få den taget i brug.

- Med investeringen vil vi sikre fremtiden, så vi kan efterkomme efterspørgslen hos vore kunder, og vi kan nu skære i tykkere plader og op til to gange fire meter, noterer Leo Nielsen.

Kimas A/S er underleverandør til små og mellemstore virksomheder over hele Danmark, men naturligvis med de fleste kunder i Jylland og på Fyn. Virksomheden beskæftiger 17 medarbejdere og er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i laserskæring og kantbukning. Der arbejdes med udvikling og fremstilling af varer, som i sin hovedkonstruktion er baseret på komponenter i metal. Der produceres alt lige fra prototyper til små og større serier.

Kilde: Kimas - http://www.kimas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094