23948sdkhjf

Fusion mellem liftfabrikker koster på bundlinjen

Fusionen mellem liftfabrikkerne Falck Schmidt i Odense og Denka i Holbæk har haft det svært i årets første 9 måneder. Det nye selskab mister omsætning og dets underskud stiger meddeler SKAKO Industries koncernen i sit nye kvartalsregnskab.
SKAKO Industries koncernen har i de første 9 måneder af 2006 omsat for 404,0 mio. kr. mod 380,5 mio. kr. i samme periode sidste år. Det svarer til en forøgelse på ca. 6 pct. Heraf udgør omsætningen i 3. kvartal 2006 et beløb på 120,7 mio. kr., hvilket er på niveau med sidste år.

Omsætningsforøgelsen i 2006 kan i sin helhed henføres til segmentet betonanlæg og vibrationsudstyr, der har en omsætningsfremgang på 34,0 mio. kr.

Liftaktiviteterne i WorldLift Industries har derimod haft en tilbagegang på 10,5 mio. kr. svarende til 10 pct. WorldLift Industries skiftede i 2005 navn fra Denka Lift A/S og overtog i februar 2005 liftaktiviteterne fra det tidligere E. Falck Schmidt i Odense.

Selskabets drift og resultat er fortsat utilfredsstillende, lyder det i ledelses-beretningen.

Regnskabet er negativt påvirket af den iværksatte turn around af aktivite-terne, organisationstilpasning samt integrering af de to virksomheder Denka Lift A/S og E. Falck Schmidt. Hertil kommer øgede transportomkostninger og stigende stål- og aluminiumspriser.

Kilde: Kvartalsregnskab for SKAKO Industries

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.172