23948sdkhjf

Lindøs værftsarbejdere kan få job i Norge

Mange af de fyrede værftsarbejdere på Lindø kan få arbejde i Norge. Her er der nemlig stor mangel på uddannet arbejdskraft - og de danske arbejdere og funktionærer er i høj kurs.
Derfor har det danske rekrutteringsfirma Scandinavia-JOB indgået et samarbejde med Rett Bemanding og Odense Staalskibsværft for at tilbyde ledige værftsarbejdere beskæftigelse i Norge og Sverige.

Rett Bemanding har 27 kontorer med over 100 konsulenter ansat, der hele tiden er på udkig efter kvalificeret arbejdskraft til en lang række stillinger inden for så forskellige områder som detailhandel, bygge og anlæg, sundhedssektoren, it, økonomi, regnskab, offshore og lager og logistik.

- Der er nemlig stadig mange job ledige i Norge, især mangler nordmændene ingeniører. Men også danske smede og andre håndværkere har gode muligheder for projektansættelser, fordi sproget og kulturen ikke er en hindring, siger Svend Aage Hedensted, Scandinavia-JOB:

- Vi har fået gjort Rett Bemanding så interesseret i at rekruttere medarbejdere fra Lindø til deres klienter i Norge og Sverige, at de har afsat resurser direkte til opgaven, siger Svend Aage Hedensted, Scandinavia-JOB, der skal stå for den direkte kontakt mellem de interesserede fra Lindø og det norske rekrutteringsfirma.

- Nu går vi i gang med at matche data om de ledige for at finde relevante stillinger i Norge og Sverige, siger Svend Aage Hedensted, der forventer at kunne holde det første introduktionsmøde for de interesserede medarbejdere midt i november.

Kilde: Scandinavia-JOB - http://www.scandinavia-job.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095