23948sdkhjf

CenSec og Rumindustriklyngen fusionerer

Dermed bliver CenSec den førende industriklynge inden for forsvars-, sikkerheds- og rumfartsindustrien i Danmark. Efter fusionen består CenSec af 100 medlemsvirksomheder og otte videninstitutioner.
Den 1. oktober skrev Poul Arne Jensen, formand for bestyrelsen i CenSec, og Carsten Jørgensen, for Rumindustriklyngen i Danmark, under på en fusion mellem to af Danmarks mest attraktive industriklynger.

- Fusionen har længe været på tale, og nu, hvor den endelig er en realitet, er vejen åben for en række samarbejdsmuligheder, som styrker både innovationskraften og forsknings- og udviklingsaktiviteterne inden for både rumfartsindustrien og forsvars- og sikkerhedsindustrien, siger Carsten Jørgensen, som til dagligt er direktør i Termas Space-division.

Rumfartsområdet er vigtigt
Rumfartsindustrien er et vigtigt vækstområdet i Danmark, og derfor er det vigtigt, at danske virksomheder er med til at udvikle den. Rumfart handler om højteknologisk udvikling inden for fx kommunikation, navigation, fjernmåling, observation, materialeudvikling, instrumentudvikling, autonome systemer, medicinsk udvikling og ikke mindst sikkerhed.

- Markedet inden for både rumfartsindustrien og forsvars- og sikkerhedsindustrien er enormt. For de danske virksomheder betyder det, at mulighederne er tilsvarende store, men det kræver ofte både effektiviseringer og et nært og forpligtende samarbejde med andre virksomheder at være leverandør eller underleverandør på dette marked, fortæller Poul Arne Jensen fra CenSecs bestyrelse.

I CenSec puljer man sin viden sammen og indgår som leverandør eller underleverandør i leverancer til de store kunder på markedet.

Kilde: CenSec - http://www.censec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109