23948sdkhjf

Vibocold kører videre

Selvom køle-fryse-kollegaerne Carawell og Frigor ikke er her mere, så kører Vibocold videre i flot stil. Årsagen er ifølge direktøren, at man satser på salg frem for egenproduktion.
Viborg-virksomheden Vibocold har netop været med i opløbet om erhvervsprisen Entrepreneur of The Year. Virksomhedens nærmeste konkurrenter inden for køle-fryse-løsninger Carawell og Frigor er her ikke mere, men ikke desto mindre går det godt for Vibocold. Stifter og direktør Bruno Simonsen forklarer successen med en satsning på salg frem for egenproduktion. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi får det meste fremstillet i udlandet - Kina, Finland, Østrig, Italien, Sverige. Vi har altid været et handelsselskab, fortæller 63-årige Bruno Simonsen, der dog tilføjer, at Vibocold dog får sine Frigor-frysere til eksport fremstillet hos Vestfrost i Esbjerg.

I de senere år er både omsætning og antallet af medarbejdere steget markant. Bruno Simonsen vil ikke sætte præcise tal på, men omsætningen har rundet de 250 mio. kr. Han erkender dog over for Viborg Stifts Folkeblad, at finanskrisen kan mærkes en smule, og han forventer da også en mindre nedgang i såvel omsætning og indtjening i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094