23948sdkhjf

Kjærgaard øger salg af automationsløsninger

Den 1. oktober 2006 tiltrådte en ny salgsingeniør i Kjærgaards Automationsdivision. Ansættelsen er et led i Kjærgaards øgede fokus på salg af automationsløsninger til den danske industri.
Lars Bøgstrup tiltrådte den 1. oktober 2006 som salgsingeniør i Kjærgaards Automationsdivision.

Hos Kjærgaard bliver det Lars’ opgave at forestå salg af hele divisionens produkt- og ydelsesportefølje, der består af robotløsninger, visionsystemer, SCADA- og PLC-løsninger, servo og frekvensomformere – samt andet udstyr til optimering af produktionen hos danske industrikunder.

Lars Bøgstrup, der er uddannet elektriker og installatør, kommer fra en stilling som salgsingeniør hos Jokab Safety A/S, hvor han har forestået salg af sikkerhedssystemer og -komponenter til robot- og maskinleverandører.

Kjærgaard A/S er totalleverandør inden for automation og installation til den producerende industri. Virksomheden med 150 medarbejdere har hovedkontor i Løsning og afdelinger i Hjallerup og Odense.

Kjærgaard kan levere alt lige fra bygningsinstallation over opbygning af tele- og datanetværk til de mest avancerede maskinstyringer, robotceller og systemer for kvalitetskontrol.

Kilde: Kjærgaard A/S http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079