23948sdkhjf

Vestas’ 3 MW-program vokser i USA

Vestas har modtaget en ordre på i alt 63 MW bestående af 21 stk. V90-3,0 MW vindmøller til et projekt til den centrale del af USA. Ordren understreger vigtigheden af Vestas’ 3 MW-program som en del af den fortsatte vækst på det nordamerikanske marked.
Vestas har modtaget en ordre på 21 stk. V90-3,0 MW vindmøller fra WKN Texas LLC, som er et tidligere datterselskab af Windkraft Nord USA Inc. (WKN USA).

WKN USA, som er et datterselskab af Windkraft Nord AG, Tyskland, som længe har været kunde hos Vestas, har for nyligt solgt WKN Texas LLC til Enel North America, Inc., som er et datterselskab af Enel SpA.

Vestas skal levere, installere og idriftsætte vindmøllerne samt yde service og vedligeholdelse i fem år.

- Vi glæder os meget over at have modtaget denne kontrakt på V90-vindmøller fra WKN Texas LLC. Ordren understreger vigtigheden af Vestas’ 3 MW-program som en del af den fortsatte vækst på det nordamerikanske marked i årene fremover, siger Jens Søby, adm. direktør hos Vestas Americas A/S og fortsætter:

- Samtidig er jeg meget glad for at kunne konstatere, at WKN, Enel og Vestas har været i stand til at udnytte virksomhedernes globale tilstedeværelse og har kunnet udbygge det fremragende samarbejde i Europa tværs over Atlanten.

Afskibning af de første vindmøller begynder i løbet af andet kvartal 2007, og idriftsættelsesdatoen er fastsat til fjerde kvartal 2007.

Kilde: Vestas Wind Systems A/S http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125