23948sdkhjf

Løwener leverer robust udstyr til Aalborg Portland

Hypertherms PowerMax 1650 fra Løwener har klaret duelighedsprøven hos Aalborg Portland A/S, hvor den bliver anvendt til plasmaskæring og fugning i varmefaste materialer.
Som førende producent af hvid og grå cement hører Aalborg Portland A/S til en af de virksomheder herhjemme, der for alvor mærker de stigende aktiviteter i byggeriet.

Fuger i varmefast stål
Den nyindkøbte Hypertherm Power Max skæremaskine er netop taget i brug på Aalborg Portland. En af de første opgaver er i forbindelse med en fugning af varmefast stål.

Hypertherm Power Max bliver her anvendt af en medarbejder hos Aalborg Portland til en fugeopgave i varmefast stål.- Vi har en del varmefaste materialer rundt om på fabrikken på grund af høje arbejdstemperaturer. Og her er det min erfaring, at vi har fået et udstyr, der fungerer lige godt, hvad enten vi benytter det til plasmaskæring, eller som her til fugning, siger vedligeholdelsesingeniør Søren Borgstrøm Hansen.

Effektiv i alle materialer
Power Max kræver kun en ganske kort introduktion, og er let at betjene. Det er også en afgørende fordel, at den som skære- og fugeværktøj håndterer alle emnetykkelser og materialer lige godt. Den er fra Løwener beregnet til brug i alle afdelinger af fabrikken, hvad enten det er til vedligehold og reparation eller til fremstilling af reservedele.

Som oftest foregår opgaverne på Aalborg Portland med plasmaskæring og fugning i krævende omgivelser.

- Det forudsætter en robusthed i brug, lige som det også er afgørende, at vi har en driftsikker maskinpark, siger Søren Borgstrøm Hansen med henvisning til det høje tempo i produktionen, som byggeriets stigende cementefterspørgsel skaber over hele linien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297