23948sdkhjf

Formkon har vokseværk

Aktuelle fusioner blandt andre danske prototypeleverandører har givet lidt forvirring og uro hos nogle af Formkons kunder. Men Skive-virksomheden er fortsat selvstændig og fortsætter med at udvide.
Finanskrisen har betydet fusioner og opkøb blandt flere danske værktøjsmagere og leverandører af prototyper, blandt andet også i Skive, der historisk set er hjemby for en del virksomheder i branchen. Sammenlægningerne har – mærkeligt nok - givet lidt uro i rækkerne hos nogle af Formkons kunder.

- Det er sikkert fordi, vi befinder os i samme branche, at nogle kunder har forvekslet navnene og troet, at Formkon nu også var blevet opkøbt. Misforståelserne har faktisk været så store, at vi ligefrem er blevet ringet op af bekymrede kunder og leverandører, der har hørt om det. Men bare rolig – der er altså tale om en misforståelse. Formkon er ikke blevet opkøbt. Vi er en solid virksomhed og har været det gennem de sidste 25 år og forsætter med at være det, trods finanskrisen. Man behøver derfor slet ikke bekymre sig om eventuelle virksomhedsændringer hos os, understreger teknisk direktør Lars Høy og tilføjer:

- Der er sket meget på Formkon det sidste års tid. Vi er blevet omdannet til et aktieselskab og er netop blevet kåret til Gazelle-virksomhed for tredje år i træk. I starten af 2009 indviede vi 180 kvadratmeter ekstra lokaler, vi er i gang med udvidelse af vores eksisterende prototypeaktiviteter og er i gang med ansættelse af endnu en medarbejder til vores salgsafdeling. Vores koncept er dog stadig det samme - vi ønsker fortsat at tilbyde markedets bedste løsninger indenfor produktudvikling, fremstilling af prototyper i plast og metal, værktøjsfremstilling, samt produktion af trykstøbte og sprøjtestøbte emner i plast, aluminium, magnesium og zink.

Kilde: Formkon - http://www.formkon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078