23948sdkhjf

Formkon åbner salgskontor i Sverige

Skive-virksomheden, der er specialist i fremstilling af prototyper og mindre serier i aluminium og magnesium, ser et stort marked inden for blandt andet maskin- og bilindustrien.

Salgskontoret er oprettet i samarbejde med Scandinavian Link Components i Uppsala, som ejes af Avner Waks. Virksomheden er kendt som leverandør af trykstøbte komponenter og har gennem 20 år leveret til den svenske industri.

Internationalt har Formkon succes med at levere gips- og trykstøbte protyper i aluminium og magnesium med en høj grad af CNC-efterbearbejdning, blandt andet til den tyske bilindustri. Med etableringen af det nye salgskontor intensiverer Formkon nu indsatsen på det svenske marked.

- Formkon har en stor og topmoderne maskinpark til bearbejdning af prototyper og mindre serier, og det er afgørende, når man skal levere til store svenske industrikunder med behov for mange prototypeemner og med korte leveringstider, siger Avner Waks, direktør i Scandinavian Link Components.

Han fremhæver også Formkons store viden og rådgivning af kunderne omkring valg af metoder og legeringer. Desuden er Formkon en af de meget få virksomheder i Europa, som fremstiller prototyper i magnesium.

- Der er et stort potentiale i den svenske maskin- og bilindustri. Her er et godt match med vores kompetencer og leveringstider på ned til få arbejdsdage, siger Dan Nielsen, salgschef hos Formkon.

Salgskontoret startede i oktober sidste år, og Formkon har allerede i samarbejde med Scandinavian Link Components løst flere prototyping-opgaver til svenske kunder, blandt andet i forbindelse med udvikling af gearkasser og motorsave.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079