23948sdkhjf

Plastvirksomhed præsenterer flot årsregnskab

Ordrer fra maskinindustrien har haft stor betydning for plastvirksomhedens vækst.

Årsregnskabet 2016 endte ganske fornuftigt for plastproducenten Dan Hill Plast A/S i Hornsyld. Virksomheden har oplevet vækst i bruttoindkomsten fra 18 millioner til 23 millioner fra 2015 til 2016. Desuden har virksomheden mere end tredoblet deres årsresultat før skat i samme periode.

Selv forklarer virksomheden regnskabets resultat med, at blandt andre Dansk Retur System har været en god kunde for dem i 2016 og har sørget for en god indflydelse på årsresultatet.

Det går bedre for vores kunder generelt, og når det går godt hos dem, går det også godt hos os. Vi har mærket, at der bliver bestilt større mængder, og der er også kommet nye kunder til. Især maskinproducenterne efterspørger vores speciallavede plastemner til fx afskærmninger og andre dele, der tidligere var lavet i stål, siger Peder Madsen, administrerende direktør i Dan Hill Plast.

Tidligere har PlastForum skrevet om den øgede stigning i antallet af ordre på plastprodukter fra maskinindustrien. 

Investeringer i maskiner
Netop ordrer fra de større virksomheder og nye brancher har gjort, at Dan Hill Plast har investeret i nyt maskineri for at kunne følge med efterspørgslen. Der er tale om specialprogrammerede robotter til produktionen, oplyser virksomheden.

Ud af regnskabet fremgår det også, at personaleomkostningerne er steget fra 2015 til 2016, hvilket skyldes at virksomheden blandt andet har udvidet staben i salgsafdelingen. Derudover valgte virksomheden også sidst på året at belønne de ansatte for deres indsats og udbetalte derfor en bonus til samtlige medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.504