23948sdkhjf

LM Glasfiber udvider i Kina

LM Glasfiber offentliggjorde onsdag sine planer om at udvide aktiviteterne i Kina yderligere.
I marts 2009 offentliggjorde virksomheden etableringen af dens tredje kinesiske fabrik i Qin Huang Dao i provinsen Heibei. Denne fabrik har en planlagt kapacitet på tre produktionslinjer.

På grund af stærk kundevækst og en positiv prognose for det kinesiske vindmarked tilføjer LM Glasfiber nu yderligere tre produktionslinjer. Denne anden fase vil hermed fordoble produktionskapaciteten og øge det samlede antal medarbejdere til ca. 640. Den første fase af LM Glasfibers tredje kinesiske vingefabrik producerer sine første vinger i november, og udvidelsen forventes fuldført i tredje kvartal 2010.

- Kina er et strategisk vigtigt marked for LM Glasfiber. Siden vi åbnede vores første produktionsenhed i Kina for otte år siden, har vi oplevet en utrolig vækst og har allerede udvidet vores lokale tilstedeværelse flere gange i Tianjin og Urumqi. Vores beslutning om at udvide vores seneste enhed, allerede før vi er begyndt at producere vinger i den første bygning, viser vores stærke fokus og tro på det kinesiske marked, sagde Ian Telford, VP Salg og Marketing, som offentliggjorde planerne ved åbningen af det største internationale vindindustriarrangement i Asien, China Windpower.

Kapacitetsudvidelsen i Qin Huang Dao er baseret på en række kontrakter, der er underskrevet af både kinesiske og internationale vindmølleproducenter, som udvider deres forretninger på det voksende kinesiske marked. Ian Telford tror på, at LM Glasfibers kompetencer indenfor profildesign til øgning af energiproduktionen samt dens ekspertise inden for produktion af længere vinger vil øge virksomhedens forretningsaktiviteter hos det stigende antal avancerede asiatiske vindmølleproducenter.

Kilde: LM Glasfiber

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079