23948sdkhjf

Fyns Coating og Henkel i samarbejde

Gennem samarbejdet med Henkel Norden AB kan den fynske overflade-specialist nu tilbyde Loctite kompositprodukter.
Takket være Henkels forsknings- og udviklingsindsats er Loctite i dag en af markedets mest avancerede produktserier. Afhængig af hvilken opgave der er tale om vælges forskellige Loctite produkter. Nogle har gode egenskaber til reparation og/eller forebyggelse af slid, mens andre er gode til beskyttelse mod kemikalier eller korrosion ved høje temperaturer.

Produkterne kan fx anvendes til; Stål-/betontanke, rør, varmeudveksler, butterflyventiler, kondensatorer, pumpehjul, og emner der er nedsænket i saltvand.

- Vi har flere gode eksempler på pumpehuse, der stod til udskiftning på grund af så slem slitage, at der var hul helt igennem stålet. Når disse er påført en 2K epoxy fyldt med små keramiske perler, ikke-synkende og pudsbar efterfulgt af en ultra-glat keramisk armeret epoxy, som giver en høj glans, har man forlænget pumpens levetid, fortæller Flemming Pilegård fra Fyns Coating.

- Mange af de pumper, vi laver, er nogle, der er meget kostbare, og derfor betaler denne behandling sig og kan gentages de antal gange, kunden ønsker det inden udskiftning af pumpe. Nye pumper behandles også inden ibrugtagning for at forlænge levetiden, supplerer han.

Fyns Coating har god erfaring med underleverancer til industrier, der stiller høje krav til produkternes holdbarhed. Kundelisten tæller blandt andet virksomheder inden for offshore, vindmølleindustrien, skibsværfter, kraftvarmeværker, ligesom også smede- og maskinværksteder fylder en del.
Eksempel på butterflyventil: Den korroderede butterflyventil før og efter reparation

Eksempel på butterflyventil: Den korroderede butterflyventil før og efter reparation

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219