23948sdkhjf

Digitale regulatorer skabte nye kontakter

Transmotor brugte nyheden Digital Simplified Regulater til at skabe nye kontakter på årets DanFish International. Og nye kunder strømmede til.
Salgskonsulent Ib Laurberg glæder sig over en veloverstået messe i Aalborg Kongres og Kultur Center. Efter tre hektiske dage i messecenteret er virksomheden nu vendt hjem til Lemvig for at følge op på listen af potentielle nye kunder.

- Vores stand var godt besøgt af såvel gamle som nye kunder, fortæller Ib Laurberg, der glæder sig over, at flere af henvendelserne allerede er mundet ud i konkrete ordrer.

Nyhed fra Mecc Alte
Transmotor deltog på DanFish med en nyhed fra Mecc Alte: En digital regulator DSR, der nu leveres som standard. Den digitale funktion gør det lettere at justere, overvåge og aflæse evt. fejl ved generatoren. Ib Laurberg er overbevist om at interessen for nyheden skyldes, at produktet er den første af sin slags på markedet.

Mecc Alte leverer nu som standard DSR på sine generatorer, og dermed får kunderne straks fordel af den nye teknologi uden ekstraomkostninger.

- DSR Digital regulatoren fra Mecc Alte kan eftermonteres på alle generatortyper, og alle justeringer lagres i DSR og kan udlæses ved tilkobling af en pc, supplerer Ib Laurberg.

Transmotor, der er lagerførende agent for Mecc Alte i Danmark, Norge, Island, Færøerne og Grønland, havde i år valgt at have sin samarbejdspartner med på fiskerimessen i Aalborg. Og også her er tilbagemeldingerne positive.

- Mecc Alte kunne tage hjem med helt nye kontakter til Østen, lyder det afsluttende fra Ib Laurberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109