23948sdkhjf

Nyt Løwener-domicil indviet

Løwener indviede for nylig sit nye jyske domicil, lige ud til motorvejen i Stilling ved Skanderborg.
Det blev et stort tilløbsstykke med 350-400 besøgende, der alle kom i godt humør og medbragte en positiv stemning til lyden af countrymusik og maskinernes summen - herunder også en konkurrence, som satte folks føreregenskaber i en gravemaskine på prøve. Der skulle nemlig kastes med to store træterninger, som man skulle samle op med skovlen.

Der var mange eksperter, der lige skulle vise, hvordan man mestrer en gravemaskine, men det var nu ikke helt så let, som det så ud til, så selv en rutineret fører måtte sande, at terningerne kunne være lidt drilske - til publikums store morskab.

Løwener havde på dagen udstillet flere nyheder fra deres mange producenter, herunder entreprenørmaskiner, nye fejemaskiner samt renovationsbiler.

De to industriafdelinger fremviste og demonstrerede nye skæremaskiner, innovative svejsemetoder (CMT), vådlakeringsanlæg og pumper samt komplette indretningskoncepter til autoværksteder m.m.

En central del af Løweners nye domicil, udover salgs-, test- og udstillingsfaciliteter, er et nyt værksted, der kan udføre næsten al service og reparation indenfor industriteknik og entreprenørmateriel.

Kilde: Løwener - http://www.loewener.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095