23948sdkhjf

Uniscrap lukker afdeling i Viborg

Der afleveres ikke samme mængder affald som tidligere, og derfor har Uniscrap nu valgt at lukke sin genbrugsplads i Viborg.
Ifølge Viborg Stifts Folkeblad vil lukningen blive effektueret allerede fra nytår, og herefter skal det skrot, man hidtil har behandlet i Viborg, køres til Silkeborg. Det er finanskrisen, der har betydet, at der nu afleveres mindre skrot end tidligere i Viborg.

- Vi lukker pladsen i Viborg, fordi det er rentabelt for os. Vi er nået ned på en kapacitet, som gør, at affald fra vores kunder i Viborg-området kan håndteres på vores genbrugsplads i Silkeborg. Besparelsen ved at lukke pladsen i Viborg er større end transportudgifterne ved at køre til Silkeborg, forklarer John Petersen, direktør for Uniscrap, til Viborg Stifts Folkeblad.

Uniscrap vil dog fortsat være ejer af pladsen i Viborg, som man vil forsøge at udleje. John Petersen oplyser, at man allerede har fået tre-fire henvendelser om leje af grunden. Pladsen i Viborg har fire ansatte, og disse vil formentlig blive tilbudt job i andre afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094