23948sdkhjf

Vil inddrage borgere i Lindøs fremtid

Også de fynske borgere skal nu inddrages i Lindøs fremtid, og derfor arrangerer Region Syddanmark og Odense Kommune nu en kick-off konference om værftets fremtid.
På konferencen vil en række politikere og andre interessenter komme med deres bud på værftets fremtid, og herefter vil ordet gennem en paneldebat blive givet frit, så også borgere og interesseorganisationer vil blive hørt. Det skriver Region Syddanmark på sin hjemmeside.

- Den fremtidige erhvervsudvikling på Lindø er meget væsentlig for Odense Kommunes borgere. Der er brug for alle gode kræfter, hvis vi skal lykkes med at skabe et nyt og vitalt erhvervsliv. Kick-off konferencen og de efterfølgende initiativer vil være med til at skabe kraft og fremdrift i den fælles indsats for at skabe et stærkt fynsk erhvervsliv, siger Odenses borgmester Jan Boye.

Det er planen efterfølgende at samle de ideer, der kommer frem på konferencen, og videregive dem til det Lindø-sekretariat, der er blevet nedsat. Sekretariatet får som opgave at bearbejde ideerne og medtage dem i det fremtidige grundlag for værftet.

Konferencen afholdes onsdag den 21. oktober, kl. 18.30-21.00 på Lindøværftet.

Kilde: Region Syddanmark - http://www.regionsyddanmark.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11