23948sdkhjf

Worldlift samarbejder med Lindø

Worldlift i Odense har i samarbejde med Lindø udviklet nye lifte, som skal være ekstra robuste for at klare hverdagen på værftet.
Worldlift Industries har netop leveret tre nye lifte til Lindø til en samlet pris på 2,5 mio. kr. De hydrauliske lifte er udviklet i et tæt samarbejde mellem Worldlift og værftet for på den måde at kunne skabe den nødvendige robusthed. Det skriver Fyens Stiftstidende i dag.

Liftene bruges i værftets malerhaller og skibsskrog, hvor der sandblæses med stålsand, og det er hårde betingelser. Holdbarheden og beskyttelse af teleskoparme og elektronik er derfor meget vigtig.

- De kan som regel holde i 15 år, fortæller Keld Gregaard, der er vedligeholdelseschef på værftet til avisen.

Lindø har 24 lifte i Munkebo, fire i Litauen og fire i Stralsund.

Worldlift Industries blev en realitet i foråret 2005, da de to velkendte liftproducenter Denka Lift A/S i Holbæk og E. Falck Schmidt A/S i Odense fusionerede til Danmarks største producent af mandskabslifte.

De to virksomheder som startede i henholdsvis 1967 og 1935 har tilsammen mere end 70 års erfaring inden for branchen.

Sammen står de som en stærk spiller på markedet og er i dag den eneste, der kan levere lifte med det vitale udstyr indkapslet i gummimuffer og et knivsystem, der skraber sand og maling af, når teleskoparmene trækkes ind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235