23948sdkhjf

Danfoss regner med sorte tal i 2010

På koncern-plan er der dog i bedste fald udsigt til et nulresultat. Datterselskabet Sauer-Danfoss vil nemlig også trække ned i 2010.
I disse dage forsøger topledelsen hos Danfoss efter bedste evne at spå om året, der kommer. Man er nemlig i gang med at fintænke budgetterne for 2010, og i den forbindelse indrømmer topchef Niels Bjørn Christiansen, at der også her bliver tale om et vanskeligt år. Det skriver Børsen.

- Vi har endnu ikke et gennemarbejdet budget og har ikke et budget ned i alle detaljer. De overordnede mål er dog på plads. De taler om at planlægge med en meget begrænset vækst. Noget nær en nulvækst. Markedet kommer kun til at vokse i takt med, at vi har nye produkter parat og i takt med, at vi har erobret nye kunder, udtaler Niels Bjørn Christiansen til Børsen.

Til gengæld forventer han et langt mere stabilt marked end i 2009, og i sidste ende kommer det til at betyde, at Danfoss kommer ud med overskud. For hele Danfoss-koncernen bliver der dog ikke tale om noget mindeværdigt år, idet datterselskabet Sauer-Danfoss også i 2010 forventes at få underskud. Det underskud forventes at æde hele overskuddet fra resten af koncernen således, at der i budgetterne kalkuleres med et rundt nul på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11