23948sdkhjf

Ny, stor havmølle på vej fra Vestas

I forbindelse med regnskabet for tredje kvartal vil vindmølleproducenten formentlig løfte sløret for en ny, stor havvindmølle.
Vestas forsøger nu for alvor at komme tilbage i kampen mod konkurrenten Siemens, når det gælder offshore-møller. Senest lancerede man havvindmøllen V112-3.0 , men i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal forventes vindmøllegiganten at løfte sløret for en endnu større havmølle. Det skriver Børsen.

Chef for Vestas Offshore, Anders Søe Jensen, vil ikke afsløre, om man vil lancere en ny mølle i forbindelse med kvartalsregnskabet, men henviser til at koncernen er i en såkaldt silent-periode forud for regnskabet. Til gengæld forventer flere analytikere, at en ny vindmølle vil blive præsenteret.

- Vestas har arbejdet på en 4,5 megawatt-vindmølle længe, endda før Ditlev Engel kom til. Det kunne være et godt gæt, at det er sådan en, Vestas er på vej med. Mange tyske projekter kræver møller op til 5 megawatt, så hvis Vestas lancerer en større mølle, vil de komme i betragtning til flere projekter, udtaler aktiestrateg i Formuepleje, Stephen Rammer, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141