23948sdkhjf

AquaCut vandstråleskæring - skærer sig gennem krisen!

Det unge vandstråleskærerfirma i Spentrup oplever trods finanskrisen stor succes. Derfor har ejerne netop investeret i et nyt anlæg for at følge den stigende efterspørgsel.
Den økonomiske krise mindes vi dagligt om. Men midt i krisen findes heldigvis også succeshistorier, heriblandt AquaCut. AquaCut vandstråleskæring er et relative ungt firma med blot to år på bagen, men ikke desto mindre har virksomheden en sådan succes, at de to indehavere, Jakob Christiansen og Kristian Gehlert, nu har investeret i en ny vandstråleskærer som supplement til deres i forvejen to anlæg.

AquaCut tilbyder to forskellige typer vandstråleskæring: rent vandsskæring og abrasiv skæring, hvor vandet i den sidstnævnte tilsættes sand i skæringsprocessen. Det nyindkøbte anlæg er en abrasiv vandstråleskærer, som klart vil forbedre virksomhedens kapacitet.

- Vores abrasive vandstråleskærer har været hårdt presset den seneste tid, forklarer Kristian Gehlert og fortsætter:
- Jeg tror virkelig, der er kommet fokus på, hvad man kan bruge vandstrålen til. For eksempel får vi flere og flere efterspørgsler efter beskæring af fliser og belægningssten, samt granit. Faktisk har vi endda også været med til at producere smykker. Faktum er, at vandstrålen ingen begrænsning ser. Den skærer gennem alt.

- Vores største værdi er at levere kvalitetsprodukter - med rettidig omhu. Derfor har det været nødvendigt for os at foretage denne investering, hvis vi skal leve op til vores værdigrundlag, forklarer Kristian Gehlert.

- Vores succes skyldes klart vores hurtige leveringstid og vores konkurrencedygtige priser, og vi ønsker ikke at svigte vores kunder grundet større ordretilgang. Derfor har vi valgte at udvide i stedet, fortsætter Kristian Gehlert.

De unge iværksættere fokuserer på det positive
- 7-9-13; vi har ikke mærket krisen endnu. Vi var heldige, at vi startede op, før krisen tog fat, og vi derved fik en chance for at få fodfæste, fortæller Jakob Christiansen.

Indehaverne er enige om, at de ikke vil lade den økonomiske krise styre deres hverdag. De tror på, at krisen kan udvikle nye muligheder og skabe grobund for etablering af flere stærke partnerskaber.

Kilde: AquaCut

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062