23948sdkhjf

Motorvejsbanner skal skaffe nye folk til Niebuhr

Bilisterne på Herningmotorvejen ved Ikast kan ikke undgå at se nødråbet ”Maskinarbejdere søges” på facaden hos Niebuhr Tandhjulsfabrik. Familievirksomheden må i øjeblikket sige nej til et stigende antal kunder på grund af mangel på kvalificeret arbejdskraft.
Rasmus Niebuhr, der er direktør i familievirksomheden Niebuhr Tandhjulsfabrik, er ved at blive desperat efter at rekruttere ny arbejdskraft. Han mangler faglærte maskinarbejdere og må på den bekostning sige nej til nye ordrer.

Derfor har virksomheden taget en lidt utraditionel metode i brug og annoncerer nu efter maskinarbejdere på et stort banner ud til motorvejen. Virksomhedens centrale placering ved Herningmotorvejen gør, at banneret dagligt ses af mange forbipasserende. Der er da også kommet flere uopfordrede ansøgninger ind på det sidste, vurderer direktøren ifølge dagbladet Børsen.

Der er i dag 70 medarbejdere på Niebuhr Tandhjulsfabrik, og Rasmus Niebuhr håber, at der om et år er kommet 10-15 nye til. Halvdelen af de 70 ansatte er faglærte, og det er i høj grad dem, virksomheden annoncerer efter. Det er knap så svært at rekruttere ufaglært personale.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125