23948sdkhjf

MarineShaft udvider yderligere

MarineShaft Holding A/S har stiftet nyt aktieselskab - MarinePipes Hirtshals A/S. MarinePipes Hirtshals A/S, har overtaget aktiviteterne i den tidligere virksomhed Rødby VVS.
Rødby VVS har igennem en årrække specialiseret sig i udsyring af vacuum toiletrør på skibe i hele verden. Med i overtagelsen følger servicemedarbejderne fra Rødby VVS.

MarinePipes Hirtshals A/S ønsker at fortsætte den niche-ekspertise, som Rødby VVS har oparbejdet gennem årene. Ved udsyring af toiletrør undgås tilkalkninger og dermed en dyr udskiftning af rør. MarinePipes Hirtshals A/S har store forventninger og planlægger ansættelse af yderligere mandskab.

MarineShaft Holding A/S blev stiftet i 2004 og etablerede samtidigt datterselskabet MarineShaft Hirtshals A/S, som udfører reparationer og fremstilling af propeller udstyr og rorarrangementer. Virksomheden er specialiseret i koldopretning af propeller aksler og rorstammer – en teknik som er godkendt af klasse selskaberne.

Siden blev MarineService Hirtshals A/S etableret i 2007. MarineService Hirtshals A/S udfører en lang række opgaver indenfor skibsreparation og mobil maskinering. Arbejdet udføres på værkstedet i Hirtshals eller ombord på skibe overalt i verden. Virksomheden har adgang til både bedding- og dokfaciliteter.

Kilde: MarineShaft - http://www.marineshaft.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094