23948sdkhjf

Leveringssikkerhed og godt samarbejde er alfa og omega

DK Beton leverer beton til Amagerværket. Fra starten af april går DK Beton i gang med at levere beton til nogle meget store glidende forskallinger til byggeriet, som er en måde at speede byggeprocessen op på.

DK Beton skal levere beton til de store forskallinger 24 timer i døgnet – otte døgn i træk. Med den glidende forskalling støbes der 18 meter høje vægge i ét hug. Forskallingen står nede på jorden, og fyldes op, hvorefter den automatisk bevæger sig op ad, mens betonen størkner. Det kræver erfaring at arbejde med beton på den måde, da betonen skal hærde inden forskallingen forsvinder.

DK Beton har været med på Amagerværket siden starten af byggeriet. Virksomheden arbejder sammen med Aarsleff, som de har et godt og langt samarbejde med. DK Beton forventer at være færdige på byggepladsen til august. Det gode samarbejde med Aarsleff, og det faktum at DK Beton ligger kun otte minutter væk fra byggepladsen, gør Amagerværket til en af de lettere opgaver for virksomheden.

DK Beton:

- Kan løse enhver opgave indenfor støbning med færdigbeton

Findes på www.dkbeton.dk

- Fra vi forlader vores fabrik, til vi er på byggepladsen, går der cirka syv-otte minutter. Så hvis kunden ringer og siger; hey – kan vi fortsætte 4-5 timer til, så er det nemt for os at levere. Leveringsikkerhed – det er alfa omega, siger Palle Hesselholt, DK Beton.

Da Amagerværket har en meget stram tidsplan og projekteres løbende, forekommer der ofte ændringer i bestillingerne. Det kan handle om både mængden og typen af beton, men DK Beton tilpasser sig gerne for at komme i mål med byggeriet til tiden.

- Vi kører gerne 24 timer i døgnet, og er friske på at gøre det, der kræves for at løfte sådan en opgave her. Især når vi ligger så tæt på, så er der stort set ikke det, vi ikke kan få til at hænge sammen med mandskab, biler og alt muligt andet, siger Palle Hesselholt.

Logistikken er altså ingen udfordring på denne her opgave for DK Beton, som gerne arbejder på skæve tidspunkter for at levere det, som kunden ønsker.

- At løse det sammen med kunden er jo ligeså sjovt for, os som det er godt for kunden. Vi er glade for, at vi har fået denne her opgave, og vi er glade for, at vi har fået den sammen med Aarsleff, siger Palle Hesselholt.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078