23948sdkhjf

Amagerværket stiller store krav til dampturbiner

Doosan Skoda Power primære opgave er at designe, levere, montere og teste udstyret i maskinhallen på Amagerværket.

Dette inkluderer også dampturbinen af DST-S10 moduldesign. Doosan Skoda Power startede med at designe udstyret til maskinhallen i maj 2016 og har færdiggjort den første tredjedel af forløbet, som er planlagt til at løbe frem til marts 2019.

Allerede fra starten af tilbudsfasen, begyndte Doosan Skoda Power at udføre en meget detaljeret plan omkring det udstyr, som maskinhallen skulle indeholde. Virksomheden brugte lang tid på at udvikle, især de tekniske detaljer af det fremtidige udstyr.

Doosan Skoda Power:

- Global leder i damp cyklus design og højtydende dampturbiner

- Stort udvalg af dampturbiner fra 10 MW til 1200 MW

- Til alle typer termiske kraftværker i forskellige applikationer, herunder CSP

Findes på www.doosanskodapower.com

Grundet meget specifikke krav, der stilles til det kommende kraftvarmeværk, var Doosan Skoda Power nødt til at overveje to forskellige typer af dampturbiner, som blev præsenteret som to mulige alternativer for bygherren i tilbudsfasen. Da bygherren havde bestemt sig for en løsning kunne Doosan Skoda Power begynde at udvikle en hjælpemotor til turbinen.

Doosan Skoda Power masseproducerer ikke store serier af turbiner, men fokuserer derimod på kundespecifikke og specialdesignede løsninger.

- Selvom vi er vant til at udvikle og producere denne type af dampturbiner, så er hvert projekt for os originalt, fordi de varierer så meget i, hvad de skal kunne og hvilket koncept, de skal tænkes ind i, siger Daniel Spergl, projekt manager hos Doosan Skoda Power.

Derfor er Doosan Skoda Powers tilgang til hver turbine, der skal produceres, helt unik.

- Det at hver turbine er unik, og fuldstændigt specialdesignet til den specifikke opgave, er vores største styrke og fordel i forhold til vores konkurrenter, siger Daniel Spergl.

Danmark er ikke et nyt marked for Doosan Skoda Power, som tidligere har leveret en enhed til et andet projekt. Virksomheden bestræber sig derfor på, at lære af denne installation til Amagerværket, således at virksomheden i fremtiden kan hæve deres standarder endnu mere inden for tjenester og levering på dette marked.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063