23948sdkhjf

SH Group åbner afdeling i Esbjerg

Den nye afdeling skal have særligt fokus på de muligheder, der vil opstå i forbindelse med den nye Nordsøaftale.

På baggrund af den netop indgåede Nordsø-aftale har SH Group besluttet at åbne en afdeling i Esbjerg. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Målet med afdelingen er at blive førstevalg som komplet leverandør for redere, operatører og vindselskaber. Herunder især de selskaber, der skal genopbygge Tyra-anlæggene.

- Vi ser en tydelig trend i, at vores kunder efterspørger en samlet leverandør af mekanik, hydraulik, styringer og el, og med vores in-house tekniske afdeling på cirka 100 mand og mange velgennemførte projekter kan vi godt stå inde for at levere en sådan samlet pakke, siger salgs- og marketingdirektør hos SH Group, Jeppe Sonne, i pressemeddelelsen.

Til opgaven har SH Group ansat Bjørn Joensen som business development coordinator og Hardy Jeremiassen som head of business development for offshore-, vind- og marineservice.

Bjørn Joensen er opvokset på havnen i Esbjerg og kommer med en alsidig baggrund fra marine- og offshorebranchen, hvor han siden 2006 har haft ansvaret for Rigs & Vessels hos Fanø Kran Service. 

Hardy Jeremiassen er tidligere ejer af Oilpower Hydraulics, og han var igennem seks år servicekoordinator og projektleder hos Fanø Kran Service, indtil han i 2014 skiftede til PMC Technology som sales and project manager.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078