23948sdkhjf

Soco System leverer højeffektiv logistik til Estée Lauder

Danske Soco System har indrettet et to-etagers pluklager i Estée Lauders nye nordiske distributionscenter.
Den splinternye bygning på 3.500 kvadratmeter er placeret på Avedøre Holme og herfra distribueres de eftertragtede varemærker som Aramis, Origins, Clinique og Estée Lauder m.fl. til Skandinavien, Island, Færøerne og Grønland.

Startskuddet til det nye distributionscenter gik i 2006, da Estée Lauder var vokset ud af sine eksisterende rammer på Avedøre Holme, og i januar måned i år flyttede kosmetikgiganten ind i sit nye domicil blot 600 meter væk.

- Papirløs, zoneopdelt logistik, minimering af spild, samt forbedret arbejdsmiljø er nøgleordene, når logistikchef Jan Ellebirke skal beskrive resultaterne af et ”turn-key” projekt med Soco System.

”Nerven” i logistikcentret er et gennemgribende computerstyret transportanlæg, der forgrenes ud til alle plukkezoner – forbinder to etager via en vareelevator (CON-Verti) og ender i pakkeområdet med akkumuleringsbaner, kartonlukker og otte udsorteringsbaner. Af særlige finesser kan nævnes en særlig infeed flexitrack bane for kampagnevarer samt outfeed af tomme kasser til kartonknuser.

Jan Ellebirke er godt tilfreds med den markant øgede plukkeeffektivitet, der er opnået uden at generere plukkefejl - og supervisor Gitte Pajor understreger, at resultaterne ikke er sket på bekostning af arbejdsglæden – tværtimod.

Kilde: Soco System - http://www.socosystem.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.865