23948sdkhjf

ACO-Engineering på vej til at blive certificeret i Kina

Kolding-virksomheden er gået i gang med at tilegne sig det såkaldte ”China-stamp”, som er et krav fra de kinesiske myndigheder.
De kinesiske myndigheder forlanger i stigende grad, at leverandører af udstyr til Kina har en ”China Manufacturing License” et såkaldt China-stamp.

Derfor er ACO-Engineering gået i gang med at tilegne sig en sådan licens, som skal sikre, at kinesiske normer overholdes. Det er især trykbærende udstyr, der er omfattet af de nye regler. Og ligesom amerikanerne forlanger, at leverandører har et U-stamp, så forlanger kineserne altså, at deres leverandører har et China-stamp.

ACO-Engineering har i forvejen et ASME certifikat (U-stamp), og direktør Erling Tofting fra ACO-Engineering forklarer, at de kinesiske krav lægger tæt op af denne certificering. Derfor forventer han heller ikke, at der bliver nogen problemer med at tilegne sig China-stamp.

Efter planen er certificeringsprocessen afsluttet inden for det næste halve år, selv om Erling Tofting forklarer, at det selvfølgelig afhænger af de kinesiske myndigheder.

Kilde: ACO-Engineering - http://www.aco-engineering.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11