23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S H.S. Hansens Fabrikker
Niels Kjær er udtrådt af bestyrelsen. Hans Magnus Kolby Hansen, Storbritannien er indtrådt som formand for bestyrelsen.

H.S. Hansen er en del af HansenGroup, der er førende på markedet inden for facader, vinduer til erhvervsbyggeri samt brandsikret og structural glazing.

A.P. Møller – Mærsk
Lars Østergaard, 35 år, er udnævnt til director i A.P. Møller - Mærsk og til chef for business process improvement i Maersk Drilling FPSOs. Han blev ansat i 2005 som ledelsesudviklingskonsulent og har det sidste år arbejdet med process excellence i Maersk Drilling og Maersk FPSOs. Desuden er Christian Arthur Bang Holm udnævnt til senior general manager. Han vil fremover være ansvarlig for audit sektionen i Maersk Drilling Københavns QM/HSE afdeling foruden security af alle enheder.

BJ-Gear A/S
Per Albæk er udtrådt af bestyrelsen. Martin Rambusch er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

BJ-Gear udvikler og producerer gear, gearmotorer, lineære produkter, specialgear samt komplette transmissionsløsninger til mange forskellige brancher.

Danbor Service A/S
Thomas Thune Andersen, administrerende direktør i TTA Invest ApS, er udtrådt af bestyrelsen. Kurt Normann Nielsen, produktionsdirektør i Mærsk Olie og Gas A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen.

Danbor Service er et selskab i A.P. Møller-Mærsk Gruppen med aktiviteter inden for offshore-forsyning samt reparation og vedligehold af bore- og produktionsplatforme, stålindustriel konstruktion samt produktion, overfladebehandling, salg og service af brand- og sikkerhedsudstyr samt cateringvirksomhed.

Danbor Service AS omfatter desuden datterselskabet Danbor Services Ltd., Norserv Drelnes p/f og Maersk H2S Safety Services AS.

H.P. Værktøj A/S
Lars Bladt, administrerende direktør i Schou Company A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Carsten Henrik Ørssleff, direktør i G & C Holding A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Allan Malmos Jeppesen er tiltrådt som formand for bestyrelsen.

HP Værktøj A/S er en danskejet grossist-virksomhed, som både fører kendte varemærker, egne mærker og private labels. Virksomheden er blandt de største aktører på det nordiske non-food marked.

J.J. Stål A/S
Erik Steffensen, direktør i E & E Holding ApS, er udtrådt af bestyrelsen. Lars Grundtvig er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

J.J. Stål A/S er underleverandør af komponenter, pladekonstruktioner og røranlæg i rustfri stål og aluminium.

Varo Specialmaskiner A/S
Steen Villadsen, 50 år, er tiltrådt som salgschef for Jylland. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Scan-Tech Maskiner A/S i Skanderborg.

Varo Specialmaskiner udvikler og fremstiller specialmaskiner og automatiseret produktionsudstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062