23948sdkhjf

Nicon Industries blev Nordjyllands næstbedste gazelle

Frederikshavn-virksomheden var blandt de virksomheder, der blev hyldet, da der i går blev sat navn på de nordjyske gazeller.
Med en vækst over de seneste fire år på 742,6 % satte Nicon Industries sig på en suveræn andenplads blandt de nordjyske gazeller, der onsdag blev kåret af Dagbladet Børsen – kun overgået af teleselskabet M1. Den nordjyske virksomhed, der leverer konstruktioner, reparationer og nybygninger til skibsindustrien, havde i 2006 en bruttofortjeneste på 6,4 mio. kr., og det steg til 32,2 mio. kr. i 2008.

- Det, vi kan, er der mange, der kan. Også i lavtlønslandene. Men vi har været gode til at ramme den rigtige pris for vores ydelser samt produkter. Hvis vi alene skulle konkurrere på pris, så havde vi ikke en chance. Det, der gør forskellen, er værdierne i denne virksomhed. Vi leverer til tiden. Hver gang. Der har aldrig været så meget som én eneste forsinkelse. Og kvaliteten er høj. Vi er meget selvkritiske, siger direktør Anders Hecht-Pedersen til Børsen.

Han forklarer dog, at også Frederikshavn-virksomheden kan mærke krisen, men at Nicon Industries ikke er så hårdt ramt, idet man primært beskæftiger sig med ombygninger og reparationer. Derudover er virksomheden i stigende grad begyndt at kigge på mulighederne inden for offshore-industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093